Welke prijzen hanteren jullie voor jullie loodgieters diensten?
U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor een dienst, en wilt daarom verschillende bedrijven met elkaar vergelijken. Toch wilt u natuurlijk ook kwaliteit voor uw geld. Wij kunnen u garanderen dat dat er zeker bij ons inzit. Doordat het werk altijd verschilt per keer kunnen we eenmaal niet vaste prijzen hanteren. Maar het belangrijkste wat er is, is dat uw dienst toch goed wordt uitgevoerd. Wanneer u wilt weten wat de kosten zijn voor uw dienst kunt u een offerte bij ons aanvragen.

Hoeveel werknemers hebben jullie in dienst?
24Uurs Loodgieter Amsterdam heeft 14 loodgieters in dienst die allemaal in ieder geval het loodgieters vak kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn er ook een aantal gespecialiseerd in een ander vakgebied. Doordat wij veel veelzijdige loodgieters in dienst hebben, kunnen we ook vele diensten uitvoeren voor onze klanten. Wilt u weten welke diensten onze loodgieters allemaal kunnen uitvoeren, bekijk dan de diensten pagina. Een voorbeeld van een diensten pagina is: Verstoppingpagina.

Kan ik dit loodgietersbedrijf ook ‘s nachts bereiken?
Het is bij ons ook mogelijk om ons s’ nachts te bereiken. Het is alleen niet de bedoeling dat we voor iedere dienst in de nacht komen, daarom hebben wij een spoed diensten regelen, waar we alleen bij u komen. Wilt u weten voor welke diensten wij bij u ‘s nachts thuis komen, bezoek de pagina van spoed diensten, hier kunt u meer informatie hierover lezen.

Moet ik thuis zijn als de loodgieter langskomt?
Als het echt niet anders kan dan kan een loodgieter ook bij u langskomen terwijl u niet thuis bent. Dit moet echter natuurlijk wel goed van te voren worden besproken, want de loodgieter gaat niet zomaar het huis in zonder dat dat is afgesproken. Onze voorkeur gaat wel uit naar dat u zelf thuis bent. Zo kunnen onze loodgieters ook advies geven om het probleem volgende keer te vermeiden.