Gaskeuring Amsterdam bel 020 – 261 54 80

Het is belangrijk om af en toe een gaskeuring in uw huis uit te laten voeren. Er kunnen bij verouderde leidingen lichte lekkage optreden. Een gevolg van een lekkage in uw leiding kan heel ernstig zijn. Een minder ernstig gevolg is dat bij een lekkage veel gas onnodig verbruikt wordt wat natuurlijk onnodig veel geld kost. Een ernstiger gevolg is dat er een explosie ontstaat. Dit gebeurd wanneer het lekkende gas in aanmerking komt met vuur. Dit kan er zelfs voor zorgen dat het hele huis instort. Wanneer het vuur in de gasleiding terecht komt, zal de ontploffing een groot oppervlakte bereiken. Zorg er daarom voor dat wanneer u een verouderd huis heeft, of zojuist een verbouw heeft begaan, een gaskeuring bij u thuis te laten uitvoeren.

Onze monteurs kunnen met speciale apparatuur snel versleten leidingen vinden. Deze vernieuwen ze zodat de kans op lekkage al wordt verkleind. Z’n keuring in uw huis in niet heel erg duur. Het kan wel veel geld schelen wanneer er een lekkage in uw huis bevindt. En het belangrijkste natuurlijk de kans op een explosie verkleinen.

Kosten Gaskeuring Amsterdam

De kosten voor een gaskeuring in Amsterdam kunt u niet zo snel vinden. Wij willen wel altijd zo goed mogelijk onze klanten informeren met wat de mogelijke kosten zullen zijn. Wanneer u een gaskeuring wilt laten uitvoeren door ons kunt u rekenen op kosten van personeel plus kosten voor materiaal gebruik. U zult niet in de torenhoge kosten uitvallen. Als u ongeveer wilt weten wat de kosten zijn, kunt u ons het beste mailen of bellen. Wij zullen dan voor u een offerte maken, zodat u weet wat u kan verwachten. Deze offerte kan natuurlijk altijd wat duurder of goedkoper uitvallen, in verband met onverwachte problemen. Als dit gebeurd zullen onze loodgieters u hierover informeren, zodat het toch niet helemaal onverwachts uitkomt als de rekening duurder is.