Leegpompen Kelder of Kruipruimte bel 020 – 261 54 80

Het is erg vervelend wanneer er water in uw woning staat. Ook kan dit erg nadelige gevolgen hebben wanneer u hier niks aan laat doen. Water in uw kelder of kruipruimte komt meestal door een hoog grondwaterpijl, wanneer het hard heeft geregend de laatste tijd. Wij beschikken over de materialen om bij u het water weg te pompen, en met grote ventilators kunnen wij deze ruimtes ook weer drogen. Als er water tegen de muren aan heeft gestaan, en u laat dit vervolgens weg pompen zijn de muren nog altijd vochtig. Vochtige muren kunnen zorgen voor schimmel of houtrot bij houten wanden. De ventilators moet ervoor zorgen dat dit wordt voorkomen.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat een leiding is gebroken. Wanneer u constateer dat er water in de kelder of kruipruimte staat kijk direct of er misschien niet een leiding is gebroken. Als dit het geval is, kunt u het beste meteen het water afsluiten. Zo komt er niet meer water in de kelder of kruipruimte. Dit verkleint de kan op vervelende gevolgen.

Onze Loodgieters zoeken altijd naar de oorzaak van de volgelopen kelder of kruipruimte, zodat de kans op herhaling verkleint wordt. Bij een lekkende leiding zullen onze loodgieters ook de rest van de leidingen controleren op veroudering. Deze kunnen ze dan meteen vervangen, zodat de kans op een nieuwe lekkage wordt voorkomen.