Verstopping Amsterdam bel 020 – 261 54 80

Een verstopping kan hele vervelende problemen veroorzaken. Vaak vind een verstopping plaats in een afvoer. Doordat er verkeerde materialen door de afvoer worden gespoeld ontstaat er een prop, wat er voor zorgt dat het overige afvoer materiaal niet goed meer wordt afgevoerd. Heeft u een verstopping in Amsterdam, dan kunt u dit meteen laten ontstoppen door ons. Lees in onderstaande gevallen wat u het beste zelf kunt doen, of hoe u moet handelen.

Verstopt toilet

Erg vervelend wanneer uitwerpselen niet meer goed door het toilet worden weg gespoeld. Een oorzaak van dit probleem is vaak dat er verkeerde spullen door het toilet worden gespoeld, of het gebruik van te veel wc-papier. Uw kunt proberen door het toilet regelmatig door te spoelen om te kijken of het beter wordt. Wanneer dit niet het geval is kunt u beter een loodgieter bellen om dit probleem voor u te verhelpen.

Verstopping in de badkamer

Een verstopt douche afvoer, of afvoer van een bad zijn vaak problemen bij mensen. Dit komt doordat er tijden het douchen haren door de afvoer worden meegenomen. Deze haren kunnen een verstopping veroorzaken in de afvoer. U kunt dit zelf vaak al een beetje oplossen door veel zout in de afvoer te doen, en vervolgens met kokend water langzaam door de afvoer te gieten. Dit moet ervoor zorgen dat de haren verdwijnen en verstopping weg gaat. Als dit niet het geval is moet u de loodgieter opbellen, deze kan het probleem dan waarschijnlijk wel oplossen.

Verstopping in de dakgoot

In de herfst komt het vaak voor dat er een verstopping plaatsvind in de afvoer van uw dakgoot. Wanneer dit niet ontstopt word kan er lekkage optreden, of kan de dakgoot het gewicht van het water niet aan, waardoor de dakgoot afbreekt. Bij ons kunt u voor dit soort gevallen de spoed service opbellen. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Wij komen uw dakgoot ontstoppen zodat al het water weer goed kan worden afgevoerd.

Verstopping in de keuken

Ook in een keuken zijn er veel afvoeren. Zo heeft u waarschijnlijk wel een vaatwassen, kraan en misschien zelfs een vriezer in uw keuken. Al deze dingen beschikken over een afvoer. Bij de eerste twee genoemde is de kans groter dat er een verstopping plaatsvind. Zo kan bij een vaatwasser veel etensresten worden mee gespoeld worden door de afvoer, wat de verstopping veroorzaak. Zelf kunt u hier wel wat aan doen, maar dit vergt veel tijd en zorgt voor veel troep. Wanneer u echter ons het laat doen, doen wij het op een manier zodat het geen troep met zich mee brengt, en zodat het water weer goed kan worden afgevoerd.